Til hovedinnholdet

Om oss

Regnskapssentralen AS er et autorisert regnskapsførerselskap som ble stiftet i 1952 og som holder til i hyggelige og historiske lokaler i Lerke Bod, øverst i Møllebyen.
Vi er et økonomihus som er en totalleverandør innen økonomiske og administrative tjenester og en del av regnskapskjeden Saga KL.

Vi er 19 løsningsorienterte ansatte med erfaring fra de fleste bransjeregnskap. Kontoret innehar 6 autoriserte regnskapsførere, 2 siviløkonomer og 1 statsautorisert revisor.
Vi er tilknyttet regnskapskjeden Saga KL, med tilgang til et faglig nettverk bestående av 30 kontorer over hele landet. Kjeden har høy fokus på kvalitet, leveringssikkerhet og kundetilfredshet

Hos oss finner du alle regnskaps- og rådgivningstjenester under samme tak.
Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap, lønn, fakturering, remittering, årsoppgjør, skattemelding, skatteberegning og utfylling av offentlige oppgaver.

Øvrige tjenester som forretningsførsel for boligsameier og borettslag, økonomisk rådgivning, budsjettering, bistand i forbindelse med stiftelse av nytt selskap eller ved innføring av nytt regnskapsprogram, er også tjenester vi tilbyr.

 Vi fører regnskap i Tripletex Visma