Til hovedinnholdet

Referanser

Nora Foods AS

"Regnskapssentralen A/S er en viktig del av vår daglige drift. I mer enn 30 år har vi benyttet Regnskapssentralen ved etablering og drift av 6 selskaper. De kvaliteter vi har etterspurt har blitt levert fra regnskapsførsel, til rådgivning i et tett samarbeide med revisorer og advokater. Lojalitet og faglig kunnskap, med en trofast medarbeiderstab som hele tiden holder seg oppdatert og ikke løper ut på dato er viktig. Vi har en fellesskapsfølelse hvor vi stoler på Regnskapssentralen. De vil oss vel. Regnskapssentralen har smarte dataløsninger som muliggjør et samarbeide med våre medarbeidere hvor enn vi er i verden og arbeider. Våre dataprogrammer er alltid topp moderne gjennom Regnskapssentralen og uansett sykdom så er det stand in som gjør at arbeidet flyter."

Reidar Kristiansen - Styreleder

Sjøbadet Park Sameie

"Den viktigste oppgaven for det nyetablerte styret i sameiet Sjøbadet Park var å søke en partner slik at prosessene relatert til økonomi ble ivaretatt. Fire hele driftsår har bekreftet at samarbeidet med Regnskapssentralen i Moss var et riktig valg"

Helge Watndal, styreleder

NAF avd. Moss og Omegn

"De ansatte hos Regnskapssentralen opplever vi som svært hjelpsomme og yter sitt aller beste for å gi deg det du trenger. Føler meg godt ivaretatt og er veldig fornøyd med at vi får informasjon på mail feks. ang hva en skal fokusere på nå, endringer i regler og hvilken betydning det kan ha, og påminnelser ang frister. De er alltid oppmerksomme og er det noe som ikke er helt som det skal så ringer de eller sender mail og gjør oss oppmerksomme, de lar ikke saken bare bli liggende. Fokuset deres er på kunden og at kunden skal føle seg ivaretatt og sett. Systemene og rapportene som brukes er enkle å forstå og det er lett for meg som kunde å finne det jeg trenger selv, om det er noe jeg lurer på."

 Nina Nilsen, styreleder

UPM Norge AS

"UPM Norge AS og Regnskapssentralen AS har et meget godt samarbeid som i år faktisk har eksistert i 30 år. Vi bruker Regnskapssentralen AS hovedsakelig på regnskapsføring men også når det gjelder rådføring i relevante saker. Har også en bestemt oppfatning om at de er meget oppdatert på sine fagområder. 
Vår opplevelse av samarbeidet er meget god og jobben de gjør betyr mye for oss. UPM Norge AS ser frem til et fortsatt godt og fremtidig samarbeid."

Rune Mørk - Daglig leder

Mosseregionens Næringsutvikling AS

"Vi i Mosseregionens Næringsutvikling AS er svært godt fornøgd med samarbeidet med Regnskapssentralen AS; -profesjonelle og serviceminded 😊"

Yngvar Trandem - Administrerende direktør

Boligsameiet Fleischer Brygge Moss

"Boligsameiet Fleischer Brygge Moss benytter seg av Regnskapssentralen som sin regnskapsfører. Vi er svært fornøyd med den profesjonelle oppfølging og bistand de yter. De orienterer fortløpende om nyheter som kan være av interesse for Boligsameiet og gir oppfølgende bistand om endringer og løsninger."

Kjell Våge - Styreleder

Ze Bra Gruppen

"Jeg stiftet mitt første selskap i 1994 og er i dag eier/medeier i 8 selskaper innen entreprenørskap og eiendom. I denne perioden har Regnskapssentralen AS vært min regnskapsfører og støttespiller. De har vært en nær samarbeidspartner og rådgiver og vært av stor betydning for utviklingen av disse selskapene. De gir profesjonelle råd knyttet til forretningsdrift, etablering av selskaper og selskapsstrukturer inkl. fusjoner. Regnskapssentralen har dyktigere medarbeidere som er engasjerte, med høy kompetanse som tør å ha meninger og si ifra. De har alltid kundene i fokus og yter kundeservice utover det en kan forvente. Jeg treffer alltid blide og hyggelige mennesker når jeg er i kontakt med Regnskapssentralen."

Jens Christian Knudsen - Styreleder

Moss i sentrum

"Moss i sentrum har siden oppstart benytter Regnskapssentral AS som sitt regnskapsbyrå. For oss har det vært viktig å benytte et byrå med lokal forankring. I tillegg til å føre det daglige regnskapet bidrar de med konstruktive råd slik at vi sammen kan utvikle bedre og mer effektive løsninger. For oss har det også vært viktig med god og personlig service og det får vi også her i tillegg til gode regnskapstjenester som alltid leveres til avtalt tid."

Kristin Utakleiv - Daglig leder

Nordic Pack AS

Regnskapssentralen gir oss i Nordic Pack AS en nødvendig og sterk kompetanse hevning gjennom økonomisk rådgivning, i tillegg er de en våre svært viktige samarbeidspartnere gjennom deres total ansvar for all regnskapsføring og lønnskjøring siden starten for snart 23 år siden.

Våre kontakter hos dem er «nesten» som en av våre egne og kommunikasjon med innblandet humor, engasjement og personlighet utgjør viktige elementer i samarbeidet.

Deres trivselsfokus og dedikasjon for arbeidsplassen(e) tror jeg også er også en svært viktig årsak til det lange og gode samarbeidet.

Med deres klare forankring og dyktige medarbeidere med stor integritet, kompetanse og kvalitet i utførsel, kan Nordic Pack absolutt anbefale Regnskapssentralen videre.

 

Svein-Erik Begby – Daglig leder